Trådlösa laddare är det ultimata Iphone tillbehöret i 2019

Det ultimata Iphone tillbehör i 2019 är självklart den trådlösa laddaren. Här kommer tre versioner på trådlösa laddare som kan hjälpa dig i din vardag.

Trådlös laddare

Allt fler mobiler har möjligheten att ladda trådlöst, och det är ju slöseri att inte utnyttja denna funktionen. En trådlös laddare ser oftast ut som en platta i ungefär samma storlek som en CD-skiva. Denna platta kopplas in i väggen och placeras till exempel på skrivbordet eller nattduksbordet. Här har du alltså nu tillgång till att ladda din mobil och alla dina Iphone tillbehör. Placera detta Iphone tillbehör på skrivbordet för att ladda mellan samtal och möten under arbetsdagen. Annars kan den placeras på nattduksbordet för att ladda smartphone, Air Pods och Smart Watch under natten. Detta tillåter dig att snabbt och smidigt sätta mobilen på laddning. Utan att behöva fiffla med sladdar och kablar kan du ladda mobilen utan att behöva vara bunden till väggen hela tiden. Lägg smartphonen på laddaren och lyft för att ta ditt samtal eller svara på mail, efteråt hamnar mobilen på plats för att få lite extra ström.

Trådlös bilhållare

För dig som använder en del tid i bilen så är den trådlösa bilhållaren det perfekta Iphone tillbehöret. På väg mellan två olika platser kan det vara bra att fylla upp med ström. Vare sig om det är lång eller kort distans så är det användbart att få de där extra procenten batteri. Sätt dig i bilen och släng upp din Iphone på mobilladdaren utan att krångla med sladdar och kablar. Med hjälp av detta Iphone tillbehör får du det lättare att ta emot samtal som hands free. Detta innebär att du kan svara på samtal och tala med Siri till exempel utan att använda händerna under processen. Utöver allt detta så är bilhållaren självklart perfekt för GPS. Navigera till din destination med mobilen i ögonhöjd så att din uppmärksamhet inte tas från trafiken. Alla dessa funktioner gör bilhållaren till det bästa Iphone tillbehöret för långa bilturer så som korta. Se till att var förbered för nästa utflykt för en så säker bilresa som möjligt eftersom detta hjälper dig att hålla ögonen i på trafiken och borta från telefonen/fickan.

Dockningsstation

För dig med många Apple produkter kan det vara extra bra med en dockningsstation. Detta Iphone och Ipad tillbehör kommer i många snygga designer som tillåter dig att ha all din utrustning ur vägen på en designerad plats. Särskilt på nattduksbordet är detta ett perfekt Iphone tillbehör. Ladda din smartphone, surfplatta, smartklocka och trådlösa hörlurar samtidigt på ett snyggt och organiserat vis. Med anpassbar design kan du arrangera din teknologi på det sätt som är logiskt för dig. Med olika färger och material på marknaden har du möjlighet att matcha detta mobiltillbehör med inredningen i ditt hem. Detta iphone tillbehör är också perfekt för den som gillar att använda sin mobil som väckarklocka då den står upprätt och tillåter dig att se tiden utan att lyfta mobilen. Njut av ett nytt liv som inte är fyllt av sladdar, kablar och laddare och investera i en dockningsstation.