Kashmirhalsdukar som värmer

Nu när hösten kommit till Sverige är det dags att ladda upp med en mängd härliga och mysiga kläder. Kashmir är ett fantastiskt material som både är lätt, och samtidigt varmt. Kashmir kommer ursprungligen från området Kashmir i norra Indien. Ullen kommer från getter, och kashmir är ett material av högsta kvalitet.

Nu när hösten börjar smyga sig på och dagarna blir mörkare och kallare finns inget bättre en att svepa sig in i en mysig, härlig, varm kashmirhalsduk. Hos Pashmina Wear kan du hitta en mängd vackra halsdukar gjorda av lyxig kashmir. Hitta din nya favorit idag hos Pashmina Wear. De har ett brett utbud för både kvinnor och män.

Perfekt tillskott i basgarderoben

Av mjuk och lätt kashmir, håller halsdukarna dig varm om dagarna och kvällarna. Tack vare att de är lätta kan du enkelt få plats med dem i väskan och bära med dig hela tiden. Dessa lyxiga varor är ett perfekt tillskott till basgarderoben.

Lyxiga och bekväma höstaccessoarer

Namnet kashmir, som ibland stavas cashmere, kommer av regionen Kashmir i norra Indien. Ullen är mycket mjuk, lätt, och bekväm. Du kan bära kashmir i klädesplagg som pullovrar, kappor, kostymer och sjalar. Kashmir är ett mycket exklusivt material som håller länge. Om du investerar i kashmir håller det i flera år framöver.

Kashmir av högsta kvalitet

Kashmirens kvalitet avgörs av fiberlängd, vithet, och lyster. Kolla in dessa punkter innan du köper kashmirplagg. Den kashmirull som har högst kvalitet är underull som kommer från getens buk- eller halsparti och har en fiberlängd på minst 36 mm. Bra kashmir ska ha en fiberlängd på minst 32 mm. Det är kashmir av högsta kvalitet som du kan köpa via PashminaWear. 

Halsdukar, tröjor, och mycket annat

Hos PashminaWear kan du hitta alla typer av plagg och accessoarer gjorda av kashmir. Med sjalar, halsdukar, mössor, vantar, poncho, tröjor, plädar, samt kläder speciellt i sitt sortiment hittar du allt du kan önska dig. Se deras stora utbud för att hitta något speciellt för dig. Unna dig äkta kashmir idag.

Hög kvalitet tack vare direktkontakt med producenter

PashminaWear är specialister på handgjorda kashmir- och ullprodukter av hög kvalitet. Om du inversterar i kashmir från Pashminawear, är det en investering som räcker i flera år framöver. 

PashminaWear handlar direkt med tillverkarna som de fortlöpande har nära kontakt med. Deras leverantörer är lika passionerade när det gäller ull och kashmir som de är. Detta försäkrar dig om att hela processen, från val av råvara till spinning, vävning och färgning, fokuserar på att leverera en slutprodukt av enastående kvalitet. Därmed kan de garantera dig 100 % för de varor de säljer.

Eftersom kvaliteten på äkta kashmir måste kännas med händerna, erbjuder PashminaWear fri frakt till dig på alla varor oavsett priset. Om produkten inte lever upp till dina förväntningar kan du returnera den utan kostnad. Därmed garanterar de att du blir nöjd med ditt köp.